Minä

Riikka Kyläheiko telling love stories (turkulainen hääkuvaaja)

Muutama vuosi sitten olin kuin kuka tahansa valokuvausharrastaja. Halusin enemmän aikaa kehittyäkseni valokuvauksessa, mutta arki ei antanut siihen mahdollisuutta. Sitten elämä heitti minulle pallon ja minä otin kopin. Miehelleni tarjottiin töitä kaukaa. Pakkasin kotimme konttiin ja matkasin Atlantin tuolle puolen unelma taskussani. Kolme vuotta opiskelin valokuvausta Kaliforniassa. Kymmeniätuhansia valokuvia, laskemattomia studiotunteja ja lukemattomia hymyileviä kohtaamisia. Suomessa olin oppinut tuntemaan valon vähyyden, Kaliforniassa opin tuntemaan valon paljouden. Ehdin pyörittää omaa valokuvausyritystäni vasta vähän aikaa, kun eteeni yllättäen tulikin paluu takaisin Suomeen keväällä 2015.

Tällä hetkellä keskityn hääkuvaukseen. Miksi? Koska missään muualla ei saa kuvata niin onnellisia ihmisiä. Olen luonteeltani tarkkailija, joka tykkää seurata ihmisten kommunikointia. Pelkän poseeraamisen sijaan haluan näyttää ihmisissä sen luonnollisen kauneuden, jonka muut näkevät. Silmäni etsivät aina erikoisuutta tavallisuudesta ja värejä, jotka käyvät keskustelua.

Mikäli pidät tyylistäni ja etsit kuvaajaa, niin minuun saat yhteyden lomakkeella, sähköpostitse hello@kylaheiko.net tai puhelimitse +358 50 516 8519. Voit seurata tarinaani ja ottaa minuun yhteyttä myös Facebookin kautta.

omakuva_kollaasi

Photos of me: Paula Majid

Riikka Kyläheiko Photography Y-tunnus 1660475-7