Minä

Riikka Kyläheiko telling love stories 

Olen Kalifornian San Diegossa valokuvausta opiskellut turkulainen hääkuvaaja. Minulta kysytään aina, miksi kuvaan juuri häitä. Ja vastaan aina, että koska missään muualla ei saa kuvata niin onnellisia ihmisiä. Kuvaustyylini on emotionaalinen ja aito, raikas ja värikäs.

Minulle on tärkeää, että hääpäivästänne tulee ihana, hauska ja juuri sellainen kuin te haluatte. Harva meistä luonnostaan nauttii kameran edessä olemisesta – en minä ainakaan! Kuitenkin kuvaaja on usein koko päivän mukana päivänä, johon olette muuten kutsuneet vain ne tärkeimmät ja rakkaimmat ihmisenne. Siksi teen kaikkeni, että olisin kameroineni luomassa päiväänne ennemmin lisää mukavuutta kuin epämukavuutta. Pyrin siihen, että teidän potrettikuvauskin on enemmän mukava hetki kahdestaan kuin poseerausta. 

Mikäli pidätte kuvistani ja etsitte hääkuvaajaa, niin kuulisin mieluusti lisää teistä ja hääsuunnitelmistanne! Minuun saa yhteyden lomakkeella, sähköpostitse hello@kylaheiko.net tai puhelimitse +358 50 516 8519. Minut löytää myös instagramista ja Facebookista.

Riikka Kyläheiko Photography Y-tunnus 1660475-7

Kuva minusta: Maria Kiraly-Leino