Minä

Riikka Kyläheiko telling love stories 

Olen Etelä-Kaliforniassa valokuvausta opiskellut turkulainen hääkuvaaja.  Rakastuin Kalifornian valoon ja väreihin. Niillä oli lähtemätön vaikutus kuvaustyyliini, joka on edelleen valoisa ja raikas, emotionaalinen ja aito.

Kuva valokuvaaja Riikka Kyläheikosta.

Minulta kysytään aina, miksi kuvaan juuri häitä. Ja vastaan aina, että koska missään muualla ei saa kuvata niin onnellisia ihmisiä. Minulle on tärkeää, että hääpäivästänne tulee ihana, hauska ja juuri sellainen kuin te haluatte. Kuvaaja on usein koko päivän mukana päivänä, johon olette muuten kutsuneet vain ne tärkeimmät ja rakkaimmat ihmisenne. Olen siksi otettu siitä, että pääsen kuvaamaan päivänne. Teen kaikkeni, että tuon mukanani lisää aurinkoa ja mukavaa fiilistä päiväänne. Pyrin siihen, että teidän potrettikuvauskin on enemmän mukava hetki kahdestaan kuin poseerausta. 

Mikäli pidätte kuvistani ja etsitte hääkuvaajaa, niin kuulisin mieluusti lisää teistä ja hääsuunnitelmistanne! Minuun saa yhteyden lomakkeella, sähköpostitse hello@kylaheiko.net tai puhelimitse +358 50 516 8519. Minut löytää myös instagramista ja Facebookista.

Riikka

Riikka Kyläheiko Photography Y-tunnus 1660475-7

Kuva minusta: Maria Kiraly-Leino